Yenic - "Hei, buna tu!" Lyrics

 Yenic - "Hei, buna tu!" Lyrics

 

"Hei buna tu, ne-am cunoscut intamplator. Mai exact acum un an, cu arogante de viitor. Spune-mi mai stii? Cand am luat destinu-n gluma? Iar apoi dupa 3 luni am ajuns sa fim impreuna. Timpul a trecut rapid cu toate ca lumea voia. Sa bage strambe intre noi, cu gandu ca vor si putea.. Dar atunci cand dragostea e mai mare decat luna. Sunt 0 la suta sanse sa ne desparta minciuna. Lasand astea la o parte,  conteaza ca n-am  plecat.. Ne-am mai cauzat si rani, dar tot noi ni le-am vindecat.. Ca rezultat inima nu poate vorbi. I-ai deschis din nou aorta ca sa poata ea iubi.. Motivu meu de-a zambi, poate n-aveam in trecut.. Dar acum c-ai aparut, motivul  de-a zambi esti tu.. O stiu eu o stii si tu, nu stim pe viitor ce va fii Dar dragostea va ramane chiar de noi vom ofili..

 

Noi doi, noi doi. Ne-am intalnit intamplator. Fara sa stim ce va urma Inima mea  fara tine n-ar mai putea zambi.. Daca tu  nu ai mai fii.. Tu esti dependenta inimii..

 

Si-a trecut anul, sa stii ca te vad la fel. Mereu la fel de frumoasa, iar eu la fel de fidel. Multe-au zis c-ar fi luptat pentru mine doar ca din toate. Esti singura fata care asta a demonstrat-o prin fapte. Restu-au aruncat vreajeala pe care n-am timp s-o ascult. Ce n-ar da-altele-ntr-o viata, tu ai dat intr-un minut. Ai trecut si peste-ai tai pentru-o sansa la fericire. Iar in caz c-asculta piesa vreau sa stie ca ti-e bine. Chiar daca nu ma accepta, tot au stima si respectu'. C-au facut o asa fata in care sa vad perfectu. Voiam multe de la viata pana cand am realizat. Ca iubiind doar o femeie, asta te face barbat. Cand privesc in ochii tai vad cea mai frumoasa floare. Regula numarul 1 nu mergem tristi la culcare. Nu spate-n spate, ci mereu imbratisati. Dac-aveti o fata buna, s-o iubiti si s-o pastrati.

Noi doi, noi doi. Ne-am intalnit intamplator. Fara sa stim ce va urma Inima mea  fara tine n-ar mai putea zambi.. Daca tu  nu ai mai fii.. Tu esti dependenta inimii..

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.